2009-05-19

Vi jobbar med lite detaljer och håller på att slipa och spackla på skrovet.Det är många detaljer som skall slipas innan slutfinnishen.Dokumentationen med fotografier är sämre då jag har svårigheter att lägga in bilder och jag lägger inte ner någon energi att utreda varför.Men jag skall se om jag inte kan ta lite bilder,måste försöka med en annan kamera.

I dag är det begravning av ( Nisse ) båtens konstruktör,alla såg fram till premiärturen men ibland blir det inte som man vill.

Återkommer efter helgen med eventuellt lite bilder.

Kommentarer

2009-05-191 kommentar

  1. Hejsan

    Det verkar ju gå framåt även om jag inte ser vad som händer… Jag läste i något tidigare inlägg att nyfiket folk tittar in lite då och då. Får man lov att göra ett besök? Var arbetar ni?

    MVH / Nojjan

    Ps. jag beklagar herr Malmgrens bortgång.